Přeskočit na obsah

Adipologie

ObchodBodyCare 4 min

Revoluční patentovaná technologie LFU konečně na našem trhu

Představujeme zcela unikátní patentovanou technologii Adipologii, určenou pro remodelaci a omlazení celého těla. Exkluzivním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku je společnost Body & Care Clinic s.r.o., a my jsme vyzpovídali majitelku společnosti paní Alenu Jírů, aby nám o Adipologii řekla více.

Na jakém principu Adipologie funguje a v čem je tato mimořádná technologie tak revoluční?

Adipologie je opravdu unikátní v tom, že zcela bez diskuze dokáže vrátit naše tělo zpět do mládí. Patentovaná technologie LFU – tedy ultrazvuk o nízké frekvenci vytváří vibrace, které pozitivně ovlivňují změny v pokožce tak, že přirozeným způsobem, který není pro tělo zatěžující, stimulují fyziologickou lipolýzu. Tukové buňky zmenšují svůj objem a dochází k okamžité stimulaci kolagenových vláken.

Takže jednoduše řečeno dochází k efektu 4R:

  1. REDUCE – Redukce lokalizovaného tuku
  2. REAFFIRM – Zpevnění tkání
  3. REMODEL – Remodelace těla, vaše křivky jsou zpět
  4. REJUVENATE – Viditelné omlazení těla

Komu lze metodu Adipologie doporučit a co od ní může očekávat? Kdy jsou vidět první výsledky?

Adipologie je vhodná pro každého, kdo není spokojen se vzhledem svého těla, a to ať už se jedná u ženu či o muže. Hlavní indikace jsou zejména: eliminace lokalizovaného tuku, který odolává dietám a cvičením, redukce celulitidy až do stupně III, omlazení těla a zpevnění tkání a kontur. Výsledky jsou viditelné okamžitě po proceduře a jejich zlepšení dále pokračuje až do 15 až 20 dne po Adipologii. Podle toho, jak velký problém klient řeší, doporučujeme balíček 4 až 6 ošetření. Samozřejmě jsou ale klienti, kterým stačí pouze jedno jediné ošetření. Výsledky přetrvávají dlouhou dobu po provedených procedurách, a jsou samozřejmě závislé na životním stylu klienta.

Komu naopak nelze Adipologii doporučit?

Díky tomu, že Adipologie je zcela neinvazivní technologie, jsou kontraindikace u tohoto přístroje minimální. Mezi hlavní patří samozřejmě těhotenství, různé tělesné elektrické stimulátory, a některá závažná onemocnění, která doporučujeme konzultovat s lékařem.

Pro jaké tělesné partie je Adipologie vhodná?

Vzhledem k tomu, že tato mimořádná patentovaná technologie je zcela bez tepelného působení a také bez jakýchkoliv rázů, vibrací atd., může být prováděna na všech tělesných partiích: břicho, boky, stehna, hýždě, záda, lýtka atd. Adipologii můžeme provádět i na partiích s lokalizovaným tukem, pro které v podstatě nejsou žádné metody vhodné, jako je venušin pahorek, mužská prsa, a také vdovský hrb.

Kdo může Adipologii provádět a kde ji u nás již můžeme vyzkoušet?

Adipologie je kosmetický přístroj a mohou s ním tedy pracovat kosmetičky. Kompletní technologie je evropská, vyrobena ve Španělsku a samozřejmě splňuje všechny příslušné evropské normy a certifikace. Protože se jedná na našem trhu o naprostou novinku, ostatně Váš odborný časopis je první, kde profesionálům Adipologii představujeme, můžete si ji vyzkoušet právě v našem centru v Praze. Ale vzhledem k tomu, že si do zastoupení vybíráme opravdu exkluzivní světové novinky, které jsou unikátní svým mimořádným efektem a přínosem jak pro klienta, tak pro obsluhu, můžete si být jisti, že se s Adipologií brzy setkáte v renomovaných kosmetických a estetických centrech v české i Slovenské republice.

Zaujala Vás Adipologie? Chcete se dozvědět více a vyzkoušet si tuto metodu na vlastní kůži? Jste profesionál k estetickém a kosmetickém oboru? Kontaktujte nás:

Body & Care Clinic s.r.o.
obchod@bodycareclinic.cz
Tel.: +420608004321