Acid – 5 % Kojic 60ml

Cena není k dispozici

Kyselina kojová

Máte salon?

Přihlaste se nebo registrujte pro velkoobchodní ceny.

Acid – 5 % Kojic 60ml

Popis

VLASTNOSTI – ÚČINEK PROTI PIGMENTACÍM

Získává se zejména z hub Aspergillus Oryzae, kterým se v Japonsku říká koji, a také při fermentaci sladovnické rýže pro použití při výrobě japonského rýžového vína saké. Má vynikající účinky zejména při odstraňování pigmentových skvrn na pokožce. Působí přímo na funkci melanocytu. Inhibuje syntézu melaninu blokováním transformace L-tyrosinu, aminokyselinového prekurzoru, který se přeměňuje na melanin. Zanechává pokožku jemnou a jasnou. Lze ji použít i v letním období.

Účinné látky

Kyselina kojová

Použití

Výhradně v profesionálním kosmetickém salonu

Typy pleti

Pleť s pigmentovými skvrnami (pigmentové skvrny od slunce, stařecké skvrny, skvrny způsobené hormonální nerovnováhou a užíváním léků a také chloasma)

Balení

60 ml  / EB01523

Aqua (Water), Kojic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.